20. RUJNA 2012. 22:27h

Borut Petrić novi trener plivačkog kluba Jug

Foto

Sport
0

Tekst

Proslavljeni slovenski plivač Borut Petrić novi je trener plivačkog kluba Jug, obzannili su čelnici dubrovačkoga kluba. Borut Petrić u Dubrovnik je došao iz plivačkog kluba Triglav iz Kranja, tri puta je sudjelovao na Olimpijskim igrama, bio je europski prvak na 400 slobodno, te osvajač srebrne medalje na 1500 metara na Europskom prvenstvu u Splitu.

"Želim u Dubrovniku ostati na duže razdoblje i napraviti sa dubrovačkim plivačima dobar rezultat", kazao je Borut Petrić.Kako je na današnjoj konferenciji za novinare istakao predsjednik kluba Stanko Manenica, Petrićevi odlični plivački i trenerski rezultati glavni su razlog njegova angažiranja.

Uz njega, novom članicom plivačkog kluba Jug postala je i slovenska reprezentativka Tanja Šmid koja je sudjelovala i na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, a na Europskom prvenstvu 2010. u disciplini 200 metara prsno osvojila je srebrnu medalju. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!