24. VELJAE 2012. 19:31h

Borussia Dortmund prvi put zaradila u pola godine više od 100 milijuna eura

Foto

Sport
0

Tekst

Borussia Dortmund objavila je da je od srpnja do prosinca prošle godine ostvarila rekordan prihod od 101 milijun eura, čime je prvi put prihod prešao 100 milijuna.

U tom se razdoblju zaradilo 39 milijuna više nego u istom razdoblju 2010. Takvu dobit ponajprije mogu zahvaliti osvajanju naslova njemačkog prvaka.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!