30. LIPNJA 2015. 19:04h

Bolt odustao od Pariza i Lausanne

Usain Bolt

Foto

Sport
0

Tekst

Najbrži čovjek na svijetu Jamajčanin Usain Bolt (28) odustao je od nastupa na mitinzima Dijamantne lige u Parizu i Lausanni zbog ozljede noge.

"Razočaran sam što ću propustiti mitinge u Parizu i Lausanni. Volim trčati u ta dva grada, me?utim zbog ozljede noge sam prisiljen pauzirati," kazao je vlasnik šest zlatnih medalja s olimpijskih igara.

Bolt je u Parizu (4. srpnja) i Lausanni (9. srpnja) trebao nastupiti na 100 i 200 metara. Točnije na svakom mitingu u jednoj disciplini. Zbog ozljede je prošlog tjedna propustio i nacionalno prvenstvo na kojem je do sada pobijedio 14 puta.

Svjetski rekorder na 100 i 200 metara pokušat će se pripremiti za svjetsko prvenstvo u kolovozu ove godine u Pekingu.

"Idućih nekoliko dana provest ću na pregledima u Munchenu nakon čega kreće proces oporavka," poručio je Bolt.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!