8. SRPNJA 2015. 11:21h

BLANKA VLAŠIć: Već sam započela pripreme za Svjetsko prvenstvo

Blanka i Joško Vlašić

Foto

Sport
0

Tekst

Dan nakon što je otkazala nastupe na mitinzima Dijamantne lige u Lausannei (9. srpnja) i Monte Carlu (17. srpnja), Blanka Vlašić pojasnila je zašto je odustala od svih natjecanja sve do Svjetskog prvenstva u Pekingu (27. kolovoza), kakvo je stanje njezine desne Ahilove tetive te kakvi su joj planovi do kraja sezone.

„Već neko vrijeme osjećam tegobe u toj desnoj Ahilovoj tetivi. No, posljednjih dana se situacija malo pogoršala, pa smo nakon dijagnostičkog pregleda i savjetovanja sa stručnjacima odlučili preskočiti Lausanneu i Monte Carlo te odmah pristupiti rehabilitaciji kako bih si dala dovoljno vremena za pripreme za Svjetsko prvenstvo u Pekingu. Dosta toga mogu odra?ivati na treningu tako da smo, na neki način, već započeli pripreme za to veliko natjecanje. Nadam se i vjerujem da ću sezonu završiti u lijepom natjecateljskom ritmu“, rekla je Blanka a prenijela agencija PRO sport Ivane Brklačić i Marina Šareca.  

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!