OSTANAK

9. SIJENJA 2008. 19:44h

Benitez: Zanima me samo Liverpool

Tekst

Trener Liverpoola Rafa Benitez izjavio je danas da su njegovi planovi za budućnost isključivo vezani uz Redse.

Trener Liverpoola Rafa Benitez izjavio je danas da su njegovi planovi za budućnost isključivo vezani uz redse.

- Ne znam koliko puta moram ponoviti da se vidim jedino kao trener Liverpoola. Obožavam ovaj klub i njegove navijače, i želim osvojiti što više trofeja sa Liverpoolom. Ništa drugo me ne zanima, niti Real Madrid, niti milanski Inter, kazao je Benitez, za kojeg svako malo engleski novinari zaključe kako je bivši.

Najnovija medijska naga?anja o odlasku Beniteza uslijedila su nakon što je u javnost procurila informacija kako se izvršni direktor kluba Rick Parry ovog tjedna sastaje sa vlasnicima Liverpoola američkim tajkunima Tomom Hicksom i Georgeom Gillettom.

Rick Parry je ustvrdio da je sastanak zakazan zbog gradnje novog stadiona, ali mu novinari ne vjeruju.

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!