8. SIJENJA 2013. 17:06h

Barcelona: Villa nije na prodaju

Foto

Sport
0

Tekst

Premda su engleski mediji objavili kako bi španjolski napadač David Villa mogao napustiti Barcelonu i preseliti u Arsenal, predsjednik katalonskog velikana Sandro Rossel poručio je kako Villa nije na prodaju.

"Villa ostaje u Barceloni, nema šanse da tijekom zimskog prijelaznog roka napusti klub. On je naš igrač i potreban nam je," kazao je Rosell.

Villa nakon oporavka od teške ozljede igra znantno manje i priliku uglavnom dobija s klupe. Ove sezone u svim natjecanjima upisao 21 nastup i postigao osam golova. Britanski mediji tvrde kako je Arsenal spreman ponuditi 17 milijuna eura za najboljeg strijelac u povijesti španjolske reprezentacije sa 53 gola.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!