22. RUJNA 2012. 21:23h

Barbara Matić srebrna u kategoriji juniora na Europskom prvenstvu u judu

Juniorka Barbara Matić osvojila srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u judu

Foto

Sport
0

Tekst

Mlada hrvatska judašica Barbara Matić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji juniora na Europskom prvenstvu koje se održava u Poreču.

Nakon što je prvo kolo bila slobodna u kategoriji -70kg, bila je bolja od Caroline de Wit (NED), Amy Livesey (GBR), Dariko Gabaidze (RUS), te nažalost gubi finalnu borbu od predstavnice Belgije Lole Mansour. Barbari je ovo druga medalja sa Europskog U20 prvenstva, svakako se trebamo podsjetiti da je prošle godine osvojila broncu na EP u Lommelu (BEL), javlja Hrvatski judo savez.

Sutra nas očekuju nastupi Jurice Katića i Mateja Grubiše do 100kg, Brigite Matić do 78kg, Zlatka Kumrića do 90kg i Ivane Šutalo koja će nastupiti u plus kategoriji.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!