24. SIJEčNJA 2014. 13:39h

Australian Open: Nadal u finalu

Foto

Sport
0

Tekst

Prvi tenisaÄŤ svijeta Španjolac Rafa Nadal nije imao milosti prema Švicarcu Rogeru Federeru kojeg je u polufinalu Australian opena u petak pobijedio sa 7-6(4), 6-3, 6-3 nakon dva sata i 24 minuta igre.
 
U finalu u nedjelju prvog tenisaÄŤa svijeta ÄŤeka još jedan Švicarac Stanislas Wawrinka.
 
Dominirajući nad Federerom u prvom setu kojeg je dobio nakon tiebreaka, Nadal je svom najvećem rivalu uzeo dva puta servis u drugom setu i u trećem setu napravio odlučujući break kod rezultata 3-3.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!