19. KOLOVOZA 2015. 08:24h

ATP CINCINNATI Ivo Karlović prošao u treće kolo

Ivo Karlović

Foto

Sport
0

Tekst

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u 3. kolo velikog ATP turnira tenisača u Cincinnatiju pošto je u dvoboju 2. kola sa 6-3, 7-6(2) pobijedio Slovaka Martina Kližana.

Karlović će u 3. kolu igrati s pobjednikom susreta izme?u Borne ćorića i petog nositelja, Švicarca Stana Wawrinke.

U 3. kolo turnira u Cincinnatiju plasirao se i najbolji hrvatski tenisač Marin čilić pobjedom 6-4, 6-2 protiv Portugalca Joaa Souse

 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!