18. KOLOVOZA 2013. 10:16h

ATP Cincinnati - U finalu Nadal i Isner

Foto

Sport
0

Tekst

U finalu velikog ATP teniskog turnira u Cincinnatiju igrat će Španjolac Rafael Nadal i Amerikanac John Isner.

Nadal je u polufinalnom okršaju pobijedio šestog nositelja čeha Tomasa Berdycha 7-5, 7-6 (4), dok je Isner bio bolji od sedmog nositelja Argentinca Juana Martina Del Potra 6-7 (5), 7-6 (9), 6-3.

Nadal će se protiv Amerikanca boriti za 59. ATP naslov u karijeri i deveti ove sezone, dok će 208 centimetara visoki Amerikanac pokušati osvojiti osmi naslov u karijeri, te treći ove sezone.

"Sretan sam zbog ulaska u finale, posebice što ovdje nikada nisam slavio. U Cincinnatiju nikada nisam igrao dobro, sve do ove godine," kazao je Nadal.

Bit će to njihov četvrti me?usobni susret, a dosadašnja tri dobio je Nadal.

 

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!