18. KOLOVOZA 2013. 22:31h

ATP Cincinnati - Nadalu naslov

Foto

Sport
0

Tekst

Španjolac Rafael Nadal pobjednik je ATP teniskog turnira u Cincinnatiju nakon što je u finalnom susretu pobijedio Amerikanca Johna Isnera 7-6 (8), 7-6 (3).
Nadalu je to prvi naslov na 'Western and Southern Openu', deveti turnirski naslov ove godine i 59. u karijeri. Isner je na putu do finala pobijedio tri igrača iz TOP 10 pri čemu i najboljeg tenisača svijeta Novaka ?okovića, me?utim protiv Nadala nije uspio slaviti.

Bio je to njihov četvrti me?usobni susret i četvrta pobjeda španjolskog tenisača.

(Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!