TURNIR U INDIANAPOLISU

19. SRPNJA 2009. 13:42h

Andy Roddick otkazao nastup zbog ozljede kuka

Foto

Sport
0

Tekst

Finalist Wimbledona, Amerikanac Andy Roddick zbog ozljede kuka neće nastupiti na turniru u Indianapolisu koji počinje u nedjelju.

Amerikanac Andy Roddick, finalist turnira u Wimbledonu prije dva tjedna, neće nastupiti na turniru u Indianapolisu koji počinje u nedjelju zbog ozljede kuka, objavili su organizatori.

Roddick, pobjednik turnira 2003. i 2004., zbog iste ozljede nije nastupio ni u četvrtini finala Davisovog kupa.

Umjesto Roddicka, na turniru u Indianapolisu nastupit će njegov sunarodnjak Robby Ginepri.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!