CILJEVI OSTAJU ISTI

17. SIJEčNJA 2009. 15:17h

Ancelotti: Milan je i bez Kake kvalitetan klub

Foto

Sport
0

Tekst

Mi se moramo plasirati u Ligu prvaka i osvojiti Kup Uefe bez obzira na to hoće li Kaka ostati u Milanovom dresu, rekao je trener Ancelotti.

Trener AC Milana Carlo Ancelotti izjavio je kako se klupske ambicije nimalo neće promijeniti ako brazilski nogometaš Kaka napusti klub i ode u engleski Manchester City.

- Mi se moramo plasirati u Ligu prvaka i osvojiti Kup Uefe bez obzira na to hoće li Kaka ostati u Milanovom dresu. Ja se nadam da ću ga još dugo trenirati jer on je veliki igraÄŤ, ali i bez njega Milan je dovoljno kvalitetan klub - izjavio je Ancelotti.

Manchester City nudi Milanu sto milijuna eura za Kaku, a brazilskom nogometašu godišnju plaću od čak 15 milijuna eura, tvrde engleski mediji.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!