17. KOLOVOZA 2015. 21:53h

Ana Konjuh ispala u prvom kolu turnira u Cinncinatiju

Ana Konjuh

Foto

Sport
0

Tekst

Mlada hrvatska tenisačica, 17-godišnja Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u 2. kolo velikog WTA turnira u Cincinnatiju, nju je u susretu 1. kola sa 7-5, 6-1 svladala Talijanka Karin Knapp nakon sat i 24 minute igre.

Konjuh je u Cincinnatiju uspješno prošla kvalifikacije, ali je protiv Knapp dobro odigrala samo početak dvoboja. Ostvarila je "break" za prednost od 3-2 u prvom setu, ali je tu prednost odmah potom ispustila, da bi nakon što je uspjela poravnati na 5-5 mlada Dubrovčanka osvojila još samo jedan od preostalih devet gemova.

Kod rezultata 7-5, 3-0 za Knapp dvoboj je bio prekinut za više od dva sata zbog kiše, no niti to nije pomoglo Konjuh da se vrati u susret.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, proèelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaèelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuèilišna profesorica, èlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebaèkog holdinga èinila se kao idealna osoba za tu politièku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem prièa o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, èija je èlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!