21. VELJAE 2012. 09:10h

Alex Ferguson: Na klupi Uniteda bit ću još barem dvije - tri godine

Foto

Sport
0

Tekst

Menadžer Manchester Uniteda, sir Alex Ferguson (70) otkrio je engleskim medijima koliko će još voditi crvene vragove.

- Kao prvo, želim otići kao pobjednik. Nadam se da ću uspjeti. Ne znam koliko ću još trajati, no posluži li me zdravlje, mislim da mi još 2-3 godine na klupi neće naškoditi - otkrio je legendarni Škot.

Ferguson je, podsjetimo United preuzeo u studenom 1986. godine, a dosad je s Unitedom osvojio 12 naslova prvaka, dvije Lige prvaka, pet FA kupova...

U siječnju je klub počeo pregovore s Fergusonom oko novog ugovora prema kojemu bi postao najviše plaćeni menadžer u Engleskoj.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!