30. TRAVNJA 2012. 11:59h

Alessandro Del Piero: Gotovo je, odlazim iz Juventusa

Foto

Sport
0

Tekst

Ikona Juventusa Alessandro Del Piero, kojem u lipnju istječe ugovor, u razgovoru za RAI istaknuo je kako se bliži rastanak sa Starom Damom.

- Za sada, kako stvari stoje, finale kupa protiv Napolija 20. svibnja je moja posljednja utakmica za Juventus jer moj ugovor istječe u lipnju. Ali ja radije razmišljam o sadašnjosti i utakmica koje nam slijede.

Del Piero je u Juventusu već 19 godina, u tom je razdoblju osvojio brojne trofeje, a postao je i najbolji strijelac kluba. Svojim igrama, ali i odnosom prema klubu, postao je miljenik navijača.

- Ljubav koju navijači pokazuju prema meni je nevjerojatna. Biti njihov ljubimac meni mnogo znači. Upravo zbog toga moram biti pozitivan i na terenu i izvan njega. Žao mi je, ali ne mogu im obećati da ću ostati.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!