13. STUDENOG 2011. 12:37h

Alejandro Sabella: Nije Messi jedini krivac za naše kikseve

Foto

Sport
0

Tekst

Novi kiks Argentine obilježio je 3. kolo južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. godine. Na svom su travnjaku u Buenos Airesu gauči osvojili samo bod protiv Bolivije (1:1), a i do njega su stigli tek poslije vodstva gostiju. Argentinu je spasio rezervni igrač, napadač Napolija Ezequiel Lavezzi. Kritičari su se, već po običaju, opet najviše namjerili na najboljeg igrača Argentine Lionela Messija.

– Znao sam da ćete me opet to pitati. Pa zar moram nakon svake utakmice objašnjavati da nije Messi jedini krivac kada nam se dogode kiksevi! Najbolji je igrač na svijetu, ali to ne znači da mora sam rješavati utakmice - rekao je pomalo ljutiti izbornik gaučosa Alejandro Sabella.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!