21. LIPNJA 2012. 16:58h

Zoran Mamić u emisiji `U dobroj formi s Renatom Sopek`

Foto

Scena
0

Tekst

Voditeljica Renata Sopek će u svojoj emisiji "U dobroj formu s Renatom Sopek" u nedjelju ugostiti Zorana Mamića, proslavljenog hrvatskog nogometaša i sportskog direktora zagrebačkog nogometnog kluba „Dinamo“, i pozvati ga na dvoboj u virtualnoj košarci, ali tek nakon što on nju nauči osnovama nogometa.

Provjerite tko se bolje snašao - Renata u kopačkama ili Zoran s igračom konzolom?

Osim Zorana, ugosti će i pjevačicu Antoniju Šolu koja će povjeriti kako se brine o svome tijelu, a također ćete moći vidjeti najnovije tretmane pomoću kojih se može osvježiti tijelo, dok će vodeći vizažisti savjetovati kako se našminkati za vruće ljeto.

Naravno, posljednjih desetak minuta vježbajte uz Renatu!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!