24. OUJKA 2012. 20:23h

Zdravko Mamić za Novu TV: SDP i medijska mafija žele uništiti Dinamo

Zdravko Mamić

Foto

Scena
0

Tekst

Zdravko Mamić u intervjuu Novoj TV potvrdio je da Vlatko Marković, ali i Slaven Bilić odlaze nakon Eura. A slučaj Bišćan ovako je komentirao:

- Klub snosi jako malo krivnje za takav epilog. Igor je bio kapetan, stajali smo čvrsto uz njega, iako je imao velikih problema sa zdravljem. Ovo je bila isključivo odluka trenera, a mi smo dovedeni pred gotov čin, jer oni su u svojim razgovorima otišli tako daleko da nismo mogli ništa osim druge krajnosti: smjene trenera. Konzultirao sam se sa članovima Izvršnog odbora i odlučili smo da stanemo uz trenera. Sigurno da to ni klub, ali niti Igor nisu zaslužili, no to je odluka trenera.

Željko Širić u ekskluzivnom intervjuu za sportski tjednik Max rekao je da je cilj istrage rušenje Mamića i Markovića.

- Meni to ništa nije novo. Siguran sam da postoje političari, političke snage i program konkretno SDP i uz podršku medijske mafije imaju dogovor, a sredstva su im ti huligani putem kojih se želi uništiti Dinamo i hrvatska reprezentacija. To je valjda svakome jasno. Jasno, to su teške optužbe, ali ja stojim iza njih, rekao je Mamić.

Ogorčen je primitivnim uvredama s tribina koje je na dvije utakmice trpila cijela Dinamova uprava i neki igrači.

- Jedino se još jedino hladno oružje ne poteže, ali i to će biti ako država ne reagira, jer to je otvoreni lov, nezapaćen u svijetu! Javni lov na ljudske glave, a da u društvu nitko ni da zucne!

Jovanovićeva ga isnpekcija, kaže, ne zabrinjava.

- Poštujem vladu i ministra, ali imam uvid što čini i kako zapravo dva ministarstva, ono obrazovanj,a znanosti i sporta, te uprave, imaju prioritet kako izmisliti zakone i mehanizme da se sruši HNS i Dinamo, odnosno Zdravka Mamića!

O dolasku Marina Tomasova kaže:

- Nismo ništa dogovorili sa Sinovčićem, ali violio bih da dođe.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!