25. TRAVNJA 2012. 08:25h

Zdravko Čolić: Volim i ja staru Majdu baš kao i ona mene

Foto

Scena
0

Tekst

Vremešna obožavateljica Zdravka Čolića, 70-godišnja gospođa iz Banja Luke došla je u Zenicu na koncert Zdravka Čolića. Htjela mu se približiti, no pjevačevi zaštitari koji su je držali podalje od njega. ‘Bakica’ se bacala po podu i vrištala toliko glasno da su ostali oko nje počeli moliti zaštitare da je puste k Čoliću.

- Jadna... pustite je k njemu - govorili su, no zaštitari su bili neumoljivi.

Čola je čuo galamu i pitao što se događa. Kad je doznao da je to njegova vjerna obožavateljica Majda tražio je da je puste k njemu u backstage gdje su popričali i razmijenili poklone.

- Uvijek mi ju je drago vidjeti. Volim i ja Majdu baš kao i ona mene. Svaki put mi donese neki poklon. Sad mi je darovala cvijeće i parfem - rekao je Čolić i dodao:

- I ja njoj uvijek darujem nešto novca, tek toliko da pomognem ženi. Hoću da Majda zna kako netko misli i na nju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!