24. VELJAE 2012. 17:06h

Whitney pokopana s milijunskim nakitom, pa će grob dovijeka čuvati straža!?

Whitney Houston preuzima jednu od 4 nagrada nakon što je proglašena najboljim izvođačem u R

Foto

Scena
0

Tekst

 

Glazbena diva Whitney Houston pokopana je s dijamantnim brošem i naušnicama vrijednim 2,8 milijuna kuna zbog čega njen grob čuvaju naoružani čuvari. Izvor blizak obitelji pjevačice tvrdi kako postoji opasnost da neki pomahnitali obožavatelj ili pak lopov poželi ukrasti nakit ili čak zlatni lijes u kojem je tijelo pjevačice pokopano.

Inače, groblje je zatvoreno za javnost nakon što su brojni obožavatelji koji su htjeli vidjeti posljednje počivalište glazbene legende blokirali promet. Obitelj pjevačice u šoku je jer je časopis The National Enquirer objavio fotografije njezina mrtva tijela u lijesu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!