25. TRAVNJA 2012. 09:50h

Vinko Coce nastupa na Narodnom radiju kao uvertira u svoj veliki koncert

Vinko Coce

Foto

Scena
0

Tekst

Vinko Coce po prvi će put zapjevati slušateljima Narodnog radija na koncertu u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', ovog četvrtka, 26. travnja s početkom u 18 sati. 

'Uživat ćemo u pjesmi i dobroj priči. Vjerujem da će biti uzajamnog pjevanja sa slušateljima u eteru. Ispunit ću svaku želju. Želio bih da sve bude spontano, ništa namišteno, a ja ću se pobrinuti da s juga donesem malo školjki i ribe', obećao je proslavljeni tenor.

Nastup na Narodnom bit će ujedno i najava velikog klapskog koncertnog spektakla, koncert Klapa u Zagrebu, 16. svibnja u Domu sportova, na kojem kao poseban gost nastupa i Vinko Coce. Još od početka projekta 'Ne damo te pismo naša', Vinko je s ponajboljim hrvatskim klapama obišao sve najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji, a kaže kako mu je najdraže što je od onda nastalo tristotinjak novih klapa. Coce najavljuje kako publiku u Zagrebu očekuje 'prava rapsodija klapske pjesme'.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!