NOVOGODIŠNJI KONCERT

1. SIJENJA 2009. 21:15h

VIDEO: Vetma rasplesao Nijemce i Hrvate

Tekst

Nenad Vetma na sceni je izveo internacionalni repertoar te se u više navrata na njemačkom jeziku obratio publici čime je izazvao ovacije.

Nenad Vetma jedan je od rijetkih pjevača koji je za Silvestrovo nastupio u iseljeništvu u Njemačkoj, gdje je u poznatom centru Martin See oduševio Nijemce i Hrvate.

Vetma je na sceni izveo internacionalni repertoar te se u više navrata na njemačkom jeziku obratio

-.-Zoran Paškov-.-Nenad Vetma
Nenad Vetma
Photo Zoran Paškov  
publici, za što je bio nagra?en dugačkim pljeskom. Neno je jedan od rijetkih hrvatskih pjevača koji se trudi govoriti i pjevati na njemačkom i to sa dosta uspjeha, što publika zna cijeniti. Za Hrvate je otpjevao niz svojih poznatih hitova s kojima je podigao temperaturu u dvorani.

- U posljednje vrijeme malo sam zapostavio njemačko tržište, naspram Kanade i Amerike, ali vidite, pomalo se vraćam i s novim albumom planiram napraviti promociju širom  ove prijateljske zemlje. U Njemačkoj sam živio deset godina, igrao tenis i studirao. Bilo je lijepih trenutaka koje neću nikada zaboraviti. Ovo je zaista jedna prekrasna internacionalna fešta - rekao nam je Neno Vetma, koji se ovom prigodom posebno zahvalio organizatorima koncerta, Sinjaninu Boži Vuki i njemačkim domaćinima. Temperamentni pjevač i ovom prigodom nije propustio naglasiti da su Splićanke najbolje žene na svitu, a onda je taj atribut na brzinu pripisao svim Hrvaticama.

- Krenulo mi je poslije novog CD-a '' Zalij to cvijeće'' koji je dostigao zlatnu tiražu, a ako nam ljudi u Njemačkoj  još pomognu, mogli bismo ići i korak dalje. Dosad sam izdao 13 CD-a i nisam se promijenio ni u stilu, a niti u izričaju - kazao je Neno za Javno, posebno se pohvalivši dobrom suradnjom s Hrvatskim katoličkim misijama i franjevcima širom svijeta.

Najavio je da će slijedeću Novu tako?er dočekati u iseljeništvu s Hrvatima u New Yorku. Pogledajte video Vetma na njemačkom rasplesao Nijemce i Hrvate.