PRIJETI JOJ NICKELBACK

16. SIJEèNJA 2009. 07:29h

VIDEO: Taylor se ne da s vrha

Tekst

Ni nakon devet tjedana album Fearless ne silazi s liste najprodavanijih albuma. Prate ju Nickelback, Kanye West, Beyonce i mnogi drugi.

Američka country pjevačica Taylor Swift neumorna je i ne silazi s vrha liste najprodavanijih albuma prema Billboardu. Njezin posljednji album ''Fearless'' na listi se nalazi devet tjedana, s tim da je neke od njih proveo na samom vrhu. Baš kao i ovaj tjedan.

I Beyonce dobro stoji

-.--.-Naslovnica Beyonceina albuma I Am... Sasha Fierce
Naslovnica Beyonceina albuma I Am... Sasha Fierce
Na drugom je mjestu album ''Dark Horse'' rockera Nickelbacka koji je dospio na drugo mjesto, što je ujedno i najviše mjesto na kojem je bio tijekom osam tjedana. Prošli je tjedan završio na solidnom petom mjestu. Iza Nickelbacka se smjestio reper Kanye West koji je postigao zavidan uspjeh s albumom ''808s & Heartbreak''. Album je neko vrijeme proveo i na prvom mjestu a trenutno je na trećem. četvrtim mjestom vlada Beyonce koja je pala za dva mjesta od proteklog tjedna. Na listi se nalazi već sedam tjedana što i nije preveliko iznena?enje jer su singlovi ''Single Ladies'' i ''If I Were a Boy'' napravili sjajnu najavu njezina albuma ''I'm... Sasha Fierce''.

Posljednji je reper Akon

Ni soundtrack iz filma ''Twilight'' ljudima nije dosadio. Od proteklog tjedna je pao za samo jedno mjesto, što je sjajan rezultat jer se album s pjesama iz filma na listi najprodavanijih 200 albuma nalazi već deset tjedana. Ni Britney Spears ne stoji loše s dugoočekivanim povratničkim albumom ''Circus''. Na listi je trenutno šesta, gdje je bila i tijekom prošlog tjedna. Pjevačica Keyshia Cole nije postigla preveliki uspjeh s albumom ''A Different Me'' koji je tijekom četiri tjedna uspio stići samo do trećeg mjesta. Trenutno je sedmi, kao i prošlog tjedna.

Album ''Intuition'' glumca i pjevača Jamiea Foxxa trenutno je osmi, razni izvo?ači na albumu ''NOW 29'' su deveti, a reper Akon i album ''Freedom'' su deseti najprodavaniji album.

Pogledajte spot za pjesmu Just Like Me koju su u duetu izveli Jamie Foxx i reper T.I.