24. VELJAE 2012. 19:42h

VIDEO: Što dobijete kad spojite Adele i Rozgu? Rolling in Bižuterija

Foto

Scena
0

Tekst

Da se svašta ljudi sjete pokazuje i nedavno objavljeni video na YouTubeu pod nazivom Adele vs. Rozga - "Rolling in Bižuterija". Naime, radi se o kombinaciji Adeline najnagrađivanije pjesme Rolling in the Deep i hrvatskog trash hita, Bižuterija.

Netko se sjetio pa spojio te dvije pjesme i dobio pjesmu Rolling in Bižuterija. Pjesma je bazirana na tonovima Bižuterije, a riječi su iz Adelinog hita. A kako to zvuči, poslušajte sami.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!