13. LIPNJA 2013. 08:50h

VIDEO: SNIMAN I KOD NAS Pogledajte trailer za film o princezi Diani

Foto

Scena
0

Tekst

Smrt omiljene britanske princeze Diane i danas je obavijena velom tajni.Teorije o njezinom tragi─Źnom odlasku ovih su dana sve prisutnije u medijima, a razlog je jednim dijelom i biografski film koji ─çe se u rujnu pojaviti u kinima.

Rije─Ź je o filmu "Diana", a popularnu ─çe princezu utjeloviti 44-godišnja glumica Naomi Watts. Za re┬×iju se pobrinuo Oliver Hirschbiegel koji iza sebe ima "The Invasion", ali i rad na popularnoj seriji "Borgia".

Film prati posljednje dvije godine njezina ┬×ivota, a scenarist Stephen Jeffreys pozabavio se i ljubavnim donosom s dr.Hasnatom Khanom.

Doma─çoj publici film bi mogao biti zanimljiv i zbog scena koje su snimljene u Hrvatskoj (u Zagrebu pored Hrvatskog narodnog kazališta te u Rovinju i Opatiji).

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!