20. OUJKA 2014. 16:15h

VIDEO: SISTER ACT Časna sestra koja će vas oduševiti

Foto

Scena
0

Tekst

Gledatelje i žiri showa "Glas" oduševila je časna sestra Cristina Scuccia (25), pripravnica uršulinki koja dolazi sa Sicilije i trenutačno služi u Milanu.

Inače, žiri sjedi leđima okrenut od pozornice tako da ne vide kandidate dok ne odluče hoće li im dati prolaz, međutim nemalo su se šokirali kad su shvatili da žena koja pjeva senzacionalno nosi odoru časne sestre.

Poput dobro uhodane pop zvijezde sestra je bez greške i s mnogo talenta otpjevala pjesmu Alicie Keys "No one".

Sestra Cristina je kazala kako se zaredila dok je pohađala glazbenu akademiju u Rimu jer je shvatila da joj je suđeno služiti Bogu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!