17. RUJNA 2012. 11:52h

VIDEO: Pogledajte fantastičnu Sane-ovu obradu hita "Sleeping Satellite"

Sane

Foto

Scena
0

Tekst

Hrvatska rock grupa Sane, koja se proslavila svojom obradom popularne pjesme Dine Dvornika "Ja bi preživio", predstavila je još jednu odličnu obradu, i to bezvremenskog hita Tasmin Archer "Sleeping Satellite".

- Ovaj put nismo koristili standardni rock-trio instrumentarij, nego električni kontrabas, mandolinu, akustičnu gitaru, štikle, čaše, šalice, šuškalice, stolce, sve što smo mogli nać u stanu. I eto, ovo je finalni rezultat - ponosno poručuju simpatični Sane-ovci.

Pa da ne duljimo, uživajte u unikatnoj obradi.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!