4. SVIBNJA 2012. 11:48h

VIDEO: Maya Sar muzicirala na Narodnom radiju

maja sar

Foto

Scena
0

Tekst

Ovogodišnja predstavnica Bosne i Hercegovine na Euroviziji, kantautorica Maya Sar sinoć je odsvirala koncert u'Glazbenom showu Dalibora Petka'. U Azarbajđanu Maya će otpjevati pjesmu 'Korake ti znam', koju je sama napisala, a najviše ju veseli što će dane u Bakuu provoditi sa svojom prijateljicom Ninom Badrić. 'Maya je osoba koju ne poznajem dugo vremena, ali imam osjećaj da ju poznajem cijeli život', rekla je sinoć Nina iznenadivši pozivom svoju prijateljicu u eteru Narodnog radija. 'Nina ti si mi jedina svjetla točka ove Eurovizije', izjavila jeMaya, a Nina uzvratila istom mjerom. Cure su odlučile da će na Eurosongu zajedno tulumariti, a i jednoj i drugoj cilj je ući u finale te predstaviti svoju zemlju u najboljem svjetlu.

Podršku Mayi sinoć je dao i Dino Merlin, s kojim nastupa zadnjih nekoliko godina. I lani su dijelili eurosongovsku pozornicu u Njemačkoj, a kad je čuo da će Maya ove godine na Euroviziju bio joj je prva podrška. 'Bio sam samo vjetar u leđa jer ona to zaslužaju. Rođena je za ovaj posao, sama piše i pjeva svoje pjesme. Što ćete više', hvalio je Merlin svoju suradnicu, a ona se nasmijala i otkrila 'Znate što mi je prvo rekao. Ne bih ti bio u koži'. Savjet joj je dao iHari Varešanović. 'Samo nek bude svoja i nek radi po svom. Da joj ja nešto savjetuijem mogao bih sve samo pokvariti', rekao je Hari hvaleći Mayin kantautorski rad.

Slušatelji su sinoć premijerno čuli Mayinu pjesmu 'Krive riječi', budući singl, koji će put radijskog etera nakon Eurosonga. Ta pjesma bit će ujedno i najava istoimenog albuma prvijenca, koji će se uskoro naći u prodaji.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!