11. SRPNJA 2012. 12:59h

VIDEO: Lana Klingor: Nadam se da moja kćer neće ići mojim stopama

Foto

Scena
0

Tekst

'Nije stvar u tebi, stvar je u meni, ustvari stvar  je u tvojoj stvari', pjeva Lana Klingor u nadolazećoj pjesmi koju planira objaviti ove jeseni. Rekla je to gostujući kod Dalibora Petka u njegovom Glazbenom showu na Narodnom radiju, stigavši s kratkog odmora na otoku Krku. 

'Bili smo marljivi zadnjih par mjeseci. Cijeli materijal je praktički gotov, no pustili smo da se sve malo slegne, a na jesen ćemo završiti album', izjavila je pjevačica koja na novom materijalu radi s ekipom iz grupe Elemental.

Novi album dolazi nakon prvijenca 'Ljubav, glazba, ja' koji nije doživio potpunu promociju jer je Lana u to vrijeme ostala u drugom stanju. 'Danas je moja Kiara već velika, ima četiri i pol godine i sad konačno stignem napraviti nešto i za svoj gušt', kazala je Lana rekavši da njena kćerkica ima sluha, ali da se nada da neće njenim stopama. Lani je glazba ljubav, a posao pr-a, kaže, nešto čime se bavi i zbog čega je završila fakultet.

Tako je upoznala i Angelinu Jolie za vrijeme njenog posjeta Hrvatskoj. 'Rekla je da sam zgodna, prenio mi je to njen bodyguard', izjavila je Klingorica gostujući u radijskom showu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!