1. LIPNJA 2012. 21:11h

Ususret Špancirfestu sviraju Diskobajagi, karte samo za najvjernije

Diskobajagi.

Foto

Scena
0

Tekst

Pripreme za ovogodišnji Špancirfest u punom su tijeku, a program festivala biti će predstavljen u subotu 9. lipnja.

Kao najavu Špancirfesta, organizatori su priredili party u Lounge baru Ritz na kojem nastupaju Diskobajagi. Dvojac koje se krije iza tog imena su Brano Jakubović i Vedran Mujagić, članovi regionalno popularne Dubioze Kolektiva.

Ali do karata za ovaj party mogu samo najvjerniji posjetitelji Špancirfesta, stoga je organizirana nagradna igra. Zadatak onih koji žele karte za ovaj party je da na Facebook timeline stranici Špancirfesta zalijepe fotografiju s jednog od prošlogodišnjih festivala na temu „Zabavljamo se na Špancirfestu“. 

-Odluku o tome tko će osvojiti ulaznice donijet će žiri Špancirfesta, na temelju nekoliko kriterija; originalnost fotografije, umjetnička kvaliteta, pogođenosti zadane teme, a ni broj „likeova“ i broj „shareova“ neće odmoći– kažu organizatori te dodaju da je više informacija o pravilima nagradne igre dostupno na FB stranici Špancirfesta.

Broj karata je ograničen, a neće ih biti u slobodnoj prodaji. Stoga, požurite!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!