5. RUJNA 2012. 12:03h

U sklopu Festivala Kvarner danas Berlinska filharmonija

Zbor Kraljevskog koled┬×a Cambridge na Dubrova─Źkim ljetnim igrama

Foto

Scena
0

Tekst

Na programu Festivala Kvarner danas je u Kristalnoj dvorani hotela Kavrner koncert  sjajnog Ensemble Berlin, koji okuplja ─Źlanove Berlinske filharmonije. Izvodit ─çe "Bella Napoli: Glazba iz Napulja".

Nakon vrlo uspje┬Üne premijere, ovogodi┬Ünja sezona zavr┬Üava operom Armidom, 7. rujna 2012., za sve one koji su propustili nedjeljnju premijeru. Izvode Michael Fendre, dirigent Charlotte Dellion, Armida, sopran Pauline Texier, Zelmira, sopran Martin Piskorski, Rinaldo, tenor David Tricou, Ubaldo, tenor Konstantinos Klironomos, Clotarco, tenor Marcell Attila Krokovay, Idreno, bariton Orkestar Purpur u re┬×iji Geralda Stollwitzera.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!