30. SIJENJA 2012. 21:17h

Turski glumac Gulsoy ujedno je arhitekt, a bavi se fotografijom i dizajnom

PROSVJED, ANKARA

Foto

Scena
0

Tekst

 

Glumac Bugra Gulsoy poznatiji kao Vular u sapunici "Izgubljena čast" trenutno snima seriju "Kuzey – Guney" i to s popularnim glumcem Kivancem Tatlitugom. U novoj seriji Gulsoy je utjelovio brata turskom Brad Pittu.

Bugra će 22. veljače proslaviti 30. rođendan. Osim glume ovaj svestrani mladić bavi se i arhitekturom, grafičkim dizajnom i fotografijom. Odrastao je u Ankari, a s 13 godina prvi put je stao pod svjetla pozornice. Diplomirao je arhitekturu na Istočno-mediteranskom sveučilištu, a tijekom boravka na Cipru Bugra je stalni član tamošnjeg nacionalnog kazališta.

Režirao je i nekoliko kratkih filmova kao što su "Trio", "Heteretopisa", "Human Trilogy" i "Upside down". Zvijezda telenovele "Izgubljena čast" jedan je od osnivača ciparskog filmskog udruženja, a ujedno je i direktor Međunarodnog festivala kratkog filma na Cipru. Odigrao je glavnu ulogu u seriji "Hepimiz Birimiz Ici" u kojoj mu je partnerica bila glumica Seda Guven koja u "Izgubljenoj časti" tumači lik lijepe Meltem.

Bugra Gulsoy nedavno se oženio glumicom Burcu Karom koja je hrvatskim gledateljima poznata kao Zejnep iz serije "Suze Bospora" koja se emitirala na Doma TV-u.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!