U SPOMEN

5. SVIBNJA 2008. 13:29h

Toše Proeski dolazi na Oprah Show?

Toše Proeski, pjevač, 2004.

Foto

Scena
0

Tekst

Obožavatelji prerano preminule zvijezde mailovima zatrpavaju najpoznatiju ličnost televizije. Njihov cilj? Emisija o Toši!

- Ideja je da se preplavi mail showa u tolikoj mjeri da se ne može ignorirati – stoji na jednom od

Reuters-.--.-
Photo javno100  
brojnih blogova koje pišu obožavatelji prerano preminulog Toše Prosekog. Njihov cilj, osim održavanja uspomene na mladog pjevača je – emisija u Oprah showu.

Kako se navodi na nekoliko postova na službenim stranicama poznate američke televizijske emisije, Toše je 'dao primjer kako se humanošću može osvojiti cijeli svijet' te kako Oprah 'neće zažaliti' ako napravi emisiju o Proeskom.

Osim Oprah, obožavatelji Toše Proeskog pokušavaju utjecati i na Eurosong, na kojem su vodstvo uvjerili da pjevača tijekom finalne večeri barem spomenu. Konačan cilj im je punih pet minuta posvećenih prerano preminulom Toši.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!