4. SVIBNJA 2012. 11:33h

Tončica Čeljuska novčano kažnjena jer je produžila Dnevnik 3

Tončica Čeljuska

Foto

Scena
0

Tekst

Urednice "Dnevnika 3" Tončica Čeljuska i Ankica Posavljak kažnjene su sa 1.500 kuna zbog dvije minute prekoračenja termina u emisiji u kojoj je gost bio potpresjednik Vlade Radimir Čačić.

- To je format koji ide uživo i uvijek imamo problema s minutažom. Kada imate dva-tri gosta u emsiji teško je biti točan u minutu, a Ankica i ja smo prve kažnjenje zbog toga mada sigurno nismo prve koje smo prekoračile termin - rekla nam je Čeljuska koja je za kaznu saznala tek nakon što je vidjela izvod za plaću. Posebno joj smeta što u opisu kazne stoji da su ona i kolegica Posavljak rušile dignitet televizije.

- Smatram ovo drastičnom kaznom i podnijela sam žalbu. Radi se o "Dnevniku 3" što je zadnji takav format u toku dana, nakon njega idu samo reklame i filmovi i nikome u biti nismo ukrale minutažu. To je novac od kojeg živim i normalno je da sam se pobunila - rekla je Čeljuska i dodala da ne želi komentirati ima li kazna ikakve veze s tim što je Radimir Čačić bio gost.

- On je potpredsjednik Vlade i sigurno ima što za reći. Ako njemu nije dozvoljeno govoriti, ne znam komu jest - zaključila je Čeljuska.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!