7. RUJNA 2013. 10:14h

Tommy Lee Jones režirat će remake vesterna „Kauboji“

kauboji

Foto

Scena
0

Tekst

U pripremi je remake vesterna “Kauboji” Marka Rydella, jedan od poznih filmova Johna Waynea u kojem je igrao iskusnog rančera kojeg napuštaju kauboji u potrazi za zlatom pa je prisiljen okupiti golobrade klince i uz njihovu pomoć stado odvesti na prodaju. No, pri tome će trebati preživjeti okršaj s pljačkašem stoke kojeg igra Bruce Dern.

Wayne je navodno jako volio taj film, a razvoj nove verzije Warner Bros povjerio je Tommyju Leeju Jonesu, koji će pisati scenarij te zasjesti u redateljski stolac, dok još uvijek nije jasno hoće li zajašiti i Wayneovo sedlo.


Novinar-.--.-kauboji


Više o novoj verziji poznatog vesterna možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!