14. TRAVNJA 2012. 16:30h

Tako ti je mali moj: Energična Indira obožavatelja strasno poljubila

Foto

Scena
0

Tekst

Jučer je u središtu metropole, na zagrebačkom Cvjetnom trgu, grupa Colonia promovirala novi spot za pjesmu “Tako ti je, mali moj”.

Pjevačica skupine Indira Vladić svojom je energijom podigla Cvjetni trg na noge, a najviše razloga za veselje imao je obožavatelj koji je od rasplesane glazbenice dobio veliki, sočni poljubac u usta. Iznenađen, ali sretan obožavatelj se nastavio zabavljati uza zvukove slavonske skupine.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!