KASNE SAMO 10 GODINA

10. OUJKA 2007. 22:04h

Stranica GNRonline zatvara se iz protesta

Tekst

Talijanska se web stranica gasi zbog 10-godišnje odgode beskonačno najavljivanog albuma „Chinese Democracy“

Nedostatak poštovanja i povjerenja između Guns N' Rosesa i njihovih obožavatelja rezultirali su gašenjem jedne od njihovih najvećih fan stranica GNRonline. Ta adresa sada vodi samo na stranice Geffen Recordsa, a ostale informacije mogu se dobiti na drugim GNR stranicama.

Glavni razlog gašenja stranice je 10-godišnje kašnjenje albuma ''Chinese Democracy'', koji je po posljednjim najavama trebao 6. ožujka ugledati svjetlo dana. No, po tko zna koji put obećanje nije održano, a na snimanje potrošena suma novca već je prešla iznos od 13 milijuna dolara.

- Ne možemo si više priuštiti trud oko nekog tamo projekta koji nas nikada nije ozbiljno shvaćao. I dalje želimo vjerovati da će se Roseov album pojaviti na tržištu prije veljače 2008. godine i ako se to dogodi razmislit ćemo o ponovnom otvaranju stranice – izjavio je web master GNR onlinea za Yahoo!

Do izlaska zakašnjelog albuma neke isječke novih pjesama možete poslušati ovdje, a na popisu pjesama nalaze se naslovi poput  ''Better'', ''Chinese Democracy'', ''Madagascar'', ''Oh My God'', ''Rihad & The Behovins'' i ''Silk Worms''.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!