26. SVIBNJA 2012. 16:59h

Saša Matić u MusicTimelineu "prošetao" Elvisa, Beatlese, ali i Lady Gagu

Foto

Scena
0

Tekst

Bubnjar Saša Maček u suradnji s OUR HOUSE MUSIC timom iz Velike Britanije i produkcijskom kućom Leptir.Tv  okupio je mnoštvo glazbenih legendi u svom novom spotu MusicTimeline. U ovoj svojevrsnoj šetnji kroz glazbenu povijest sudjelovali su i glazbenici koji su obilježili različita razdoblja. Elvis Presley, Beatlesi, Van Halen, Lady Gaga, White Stripes samo su neke od legendi koje su inspirirale novo umjetničko djelo mladog hrvatskog bubnjara u usponu.


Glazbeno putovanje kroz prošlost, sadašnjost i budućnost donosi pregršt uzbudljivih ritmova koje Saša stapa u jedan sasvim novi doživaljaj dodajući im svoj vlastiti potpis.


Ideju o spotu MusicTimeline dobio je još za vrijeme sviranja po Americi, gdje je detalje razvijao do savršenstva te čekao pravi trenutak i povratak u Hrvatsku kako bi sve što je dugo skrivao napokon uz pravu ekipu izveo na vidjelo dana. Video pogledajte ovdje na http://www.youtube.com/watch?v=eUw6_WeB-QM.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!