26. TRAVNJA 2012. 22:07h

Saksofonist grupe The Killers pronađen mrtav

The Killers

Foto

Scena
0

Tekst

Saksofonist grupe The Killers Tommy Marth (33)  pronađen je u ponedjeljak ujutro mrtav u svom domu u Las Vegasu prenosi Reuters. Pjevač je pronađen s metkom u glavi zbog čega policija vjeruje da se radi o samoubojstvu, a detalji cijelog slučaju još uvijek nisu poznati. I članovi benda objavili su na svojoj internetskoj stranici tužnu vijest.

- Izgubili smo našeg prijatelja Thomasa Martha. Naše molitve su uz njegovu obitelj. Večeras u Las Vegasu nedostaje jedno svijetlo. Putuj dobro, Tommy - stoji na Twitter profilu grupe od utorka navečer.

S grupom The Killers snimio je albume "Sam's Town" i "Day & Age". S njima je bio i na glazbenoj turneji od 2008. godine do 2010. godine.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!