11. SVIBNJA 2012. 14:30h

Ruža vjetrova: Jelena otkriva svoje pravo lice

ruža vjetrova

Foto

Scena
0

Tekst

Novi pakleni tjedan „Ruže vjetrova“ otkrit će Jelenino pravo lice, baciti Ines u Nikolin krevet, ali i dokazati Suzani kako je cijelo vrijeme bila zaljubljena u ubojicu, dok će Nives pokrenuti privatnu istragu oko Anine smrti.


Nives Odak dolazi u posjet snimke zabilježene neposredno prije Anine smrti u kojoj se Suzana i Ana svađaju. Najpopularnija zlica malih ekrana smatra da Anina smrt skriva neku tajnu i pokreće svoju privatnu istragu kako bi otjerala Suzanu Matošić u kut. S druge strane, Seke i Stipe dočeka videosnimka na kojoj im Ivan otkriva pozadinu svoje osvete. Dok Nives svim silama pokušava otkriti nešto o Matošićima, neku mračnu tajnu koja bi joj pomogla da se domogne svoje kuće, Suzana saznaje kako je čovjek njezinog života, Ivan, ubio Edu! Također zabranjuje Jakovu da se viđa sa Sarom, pod uvjetom da može izabrati kuću ili njezinu kćer. Sara, nakon što je izjavila ljubav Jakovu, ostaje zbunjena novim Jakovovim ponašanjem koje je vrlo hladno.


Jelena napokon otkriva da je zaljubljena u Marka! Ines, uvjerena da ju je Marko prevario s Jelenom, bježi u zagrljaj karizmatičnom doktoru Nikoli. U tom trenutku Jelena vidi svoju šansu kod Marka, pa mu otkriva kako je Ines u ljubavnoj aferi s doktorom. Jelena se slomi pred Markom i prizna mu kako je cijelo vrijeme zaljubljena u njega. Jeleninoj zloći nema kraja! Nakon što je uspješno preotela Marka od Ines, Nivesine prijetnje kako će ona i Ante ostati bez svega mogle bi kobno završiti za Seke Odak. Jelena kuje novi pakleni plan u kojem planira otrovati Seke…


Hoće li Jelenin otrovni napitak od bunike zaista otrovati Nives? Jesu li vjetrovi donijeli nove ljubavne parove u „Ružu vjetrova“? Hoće li Marko oprostiti Ines ljubavnu aferu s doktorom Nikolom? Sve to saznajte u novom tjednu „Ruže vjetrova“ od ponedjeljka do petka u 20:00 sati, na RTL Televiziji!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!