29. SVIBNJA 2012. 14:44h

Ruža vjetrova: Jelena optužuje Nives da je kriva za Antino trovanje

scenaiz serije ruža vjetrova

Foto

Scena
0

Tekst

Halucinacije, imaginarni ljudi i scene koje Nives Odak proživljava plod su Jeleninih ruku. Konstantnim trovanjem Seke Odak, Jelena je otrovala i svog sina Antu. Hoće li Jelenina zlonamjernost napokon doći na naplatu donosi ovaj tjedan u „Ruži vjetrova“.

„On je tvoj sin, sve će biti uredu. Sve je uredu…“ riječi su vozača koji je pronašao Nives nakon teškog trovanja. Ante i Nives su pripremili čajanku ne znajući da je Jelena zatrovala čaj bunikom. S malim Antom na rukama Seke je trčala i vrištala na svaki zvuk koji je čula oko sebe. Zašto je Seke Antu zvala sinom, na koga je mislila? S druge strane Jelena se Stipi ponudila kao zamjena za Nives, obzirom da Seke više nije uračunljiva, ali je i optužila Nives za trovanje Ante. Hoće li Stipe prihvatiti Jeleninu ponudu?

Mila se odlučno pridružuje Srđanu u borbi protiv Stipinih zlodjela. Nakon što mu je zaprijetila da će platiti za sva zla što je uradio, Milu napadne nepoznati muškarac i ukrade sve spise koje je imala u slučaju protiv Stipe. Srđan pobjesni i odluči zaigrati Stipinu igru, koja se odigrava mimo zakona – Srđanov doušnik, Tonči, umiješat će Stipu u posao s drogom.

Nakon mnogih prekida i pomirenja, Ines i Marko, zaključili su kako je najbolje za njihovu vezu da napuste Split i ostave sve iza sebe kako bi započeli novi život negdje daleko. Hoće li Antin odlazak u bolnicu ponovo prisiliti Marka da odustane od Ines i njihovog novog plana bijega, saznajte već ovaj tjedan u novim epizodama „Ruže vjetrova“ od 20:00 sati.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!