11. SVIBNJA 2012. 14:22h

Rasprodana prva serija jeftinijih ulaznica za Olivera u Aquariusu

Koncert Olivera Dragojevi─ça u Lisinskom

Foto

Scena
0

Tekst

Rasprodan je prvi kontingent povoljnijih ulaznica za Oliverov koncert 25.05. u klubu Aquarius u Zagrebu! Tako se od danas na pretprodajnim mjestima mogu na─çi ulaznice po cijeni od 125 kn.

Jedan od najve─çih glazbenika s ovih prostora upravo je ovih dana, u sklopu dodjele Nagrade "Status", primio posebno priznanje Hrvatske glazbene unije (HGU) za doprinos hrvatskoj glazbenoj sceni, za 45 godina umjetni─Źkog rada. 

Kad je o radu rije─Ź, Oliver je nebrojeno puta dokazao da je pozornica njegovo prirodno radno okru┬×enje, a s obzirom koliko je pjesama lansirao u hitove, koliko ih je zabilje┬×eno na njegovim albumima, koncert bi mogao trajati danima. Koliko je to u satima/danima, ne znamo to─Źno, ali znamo da ─çe Oliver zagreba─Źkoj publici u klupskoj atmosferi priu┬Ütiti glazbenu pri─Źu satkanu od odli─Źnih tekstova i melodija i sve to s puno du┬Üe.  

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, a koncert po─Źinje u 21 sat!

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!