8. LIPNJA 2012. 11:35h

Povodom početka Eura Pejaković snimio pjesmu `Neka slavlje krene`

Foto

Scena
0

Tekst

Od danas u radijskom eteru možete čuti najnoviji singl Zlatka Pejakovića pod nazivom ˝Neka slavlje krene˝. Popularni Zlatko odlučio je sve najvjernije navijače, slušatelje, kao i svoju mnogobrojnu publiku počastiti pravim navijačkim hitom. Sve to i nekako priliči u ovo vrijeme, kada je sve u znaku nogometa, navijačkih rekvizita i pravog nogometnog ludila. 
Vjerujemo, kako će navijanje biti uspješnije uz novi singl Zlatka Pejakovića ˝Neka slavlje krene˝, a sa pravim istinskim navijanjem idu i želje za što boljim rezultatom na nadolazećem prvenstvu.

Singl ˝Neka slavlje krene˝ možete poslušati: http://youtu.be/FHB7Ew7OPdQ
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!