22. TRAVNJA 2012. 15:59h

Pjevač grupe Bee Gees probudio se iz kome nakon tjedan dana

Bee Gees

Foto

Scena
0

Tekst

Pjevač grupe Bee Gees, Robin Gibb probudio se iz kome u koju je pao nakon što je prošli tjedan dobio upalu pluća. Kako se 62-godišnji Robin bori i s rakom jetre liječnici su se pribojavali kako se neće izvući iz kome.

No obitelj nije digla ruke od njega i njegova supruga Dwina svaki dan mu je na bolesničkoj postelji pjevala i puštala glazbu kako bi mu dala do znanja da je uz njega. Gibbov glasnogovornik je potvrdio kako se pjevač probudio iz kome te može klimati glavom i komunicirati s obitelji.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!