14. OUJKA 2012. 13:35h

Oprah Winfrey napravila intervju s majkom Lady Gage

Foto

Scena
0

Tekst

Oprah Winfrey otputovala je u New York da bi u obiteljskoj kući Lady Gage razgovarala s pop-divom i njezinom majkom Cynthijom. Ovo je prvi put da je njezina majka progovorila za medije.

Priznala je popularnoj voditeljici kakav je osjećaj biti majka svjetske zvijezde i kakva je pop-diva bila dok je bila dijete.

Gaga je dopustila da se njezina rodna kuća snimi iznutra i objasnila zašto ju još uvijek naziva domom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!