2. TRAVNJA 2012. 09:55h

Oliver Dragojević i Hari Rončević u Areni Varaždin

Koncert Olivera Dragojevića u Lisinskom

Foto

Scena
0

Tekst

Nakon koncerta najpoznatijih klapa i njihovih gostiju u Areni Varaždin, na kojem je mnogobrojna publika gotovo tri sata uživala u njihovim pjesmama, u Areni Varaždin uskoro – nova glazbena poslastica.

Subotu, 5. svibnja već sada rezervirajte za sebe jer stižu nam glazbena legenda i jedan od najpoznatijih pjevača i glazbenika Hrvatske i regije Oliver Dragojević i jedan od najzanimljivijih i najautentičnijih kantautora, Hari Rončević.

Dvojica vrsnih glazbenika i romantičara u duši zajedno na pozornici garancija su još jednog spektakla u varaždinskoj Areni. Nakon rasprodanog zajedničkog koncerta za Valentinovo koji su priredili riječkoj publici, i publiku u Areni Varaždin uskoro očekuju hitovi starog morskog vuka Olivera poput 'Lijepa bez duše', 'Dva put san umra', 'U ljubav vjere nemam', 'Tko sam ja da ti sudim' i hit 'Moj lipi anđele' koji mu je napisao upravo Hari.

 Hari će pak publiku zasigurno dirnuti u srce svojim pjesmama 'Di god da pođem', 'Aj ća volin te', 'Još tvog je poljupca na mojim usnama', 'Moje si more', 'Još ne znam kud s tobom', 'I sve dok dišem' i brojnim drugima.

 Nakon odličnih koncerata u Australiji, Francuskoj, Americi, Oliver je ipak najsretniji kada svojim nastupom može oduševiti domaću publiku, a da su ovi Dalmatinci itekako dobrodošli u Varaždin, pokazuje i veliki interes za kartama koje u ponedjeljak kreću u prodaju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!