SPEKTAKL U ZAGREBU

14. RUJNA 2009. 16:25h

Od 16. rujna u prodaji ulaznice za Bešlića u Areni

Tekst

Ulaznice za dugoočekivani koncert Halida Bešlića u Areni Zagreb stajat će 120 kuna za parter i 140 kuna za tribine.

Za sve one koji s nestrpljenjem očekuju 23. listopad tj. nastup Halida Bešlića u Areni Zagreb, imamo dobre vijesti. Ulaznice će 16. rujna biti puštene u prodaju.

Cijena ulaznica bit će 120 kn za parter i 140 kn za tribine. Možete ih nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima: CD shop Hit Records (Preradovićeva 12, Zagreb i Kralja Tomislava 7, Čakovec), Roko/Akademija (Jarunska 5),

Integral (pothodnik), Mozaik knjiga (Bogovićeva 5 i City Centar One), CD shop Sirius (Importanne galerija), CD shop Zagorka (Importanne centar), Caffe bar Sport Billy, Club Shamballa.

Koncert koji je planiran za travanj ove godine, morao je biti zbog nesretnog događaja, odgođen i planiran za neka druga vremena. Srećom, Halidov oporavak dogodio se brzo snagom njegove volje i veličinom njegova duh.

Nakon što je fizički došao u formu, odmah je počeo s pripremama za koncert i dugoplaniranu turneju. Prije nego što uveseli zagrebačku publiku, Halid Bešlić će u nedjelju, 20.rujna, održati koncert u Zeničkoj Areni.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!