PUTOVANJE U JAPAN

26. SIJENJA 2007. 14:43h

Michael Jackson progovorio za novinare

Tekst

Mjesto za stolom gdje sjedi Michael Jackson i večera u Japanu košta oko 2000 eura. Ali dobijete i minutu razgovora i sliku.

Vječni diskutabilni pop kralj Michael Jackson dao je intervju za Associated Press news agency.
Ovaj kontroverzni glazbenik, na pitanje kako je, kratko je odgovorio: ''Hvala, dobro sam''. Nakon toga pročitao je izjavu o svom putovanju za Japan, gdje će sudjelovati na druženju njemu u čast i usput upoznati fanove koji će kupiti kartu.

Jackson koji nakon optužbi za nasilje nad djecom ne živi u SAD-u, izjavio je kako mu je Japan jedno od najdražih mjesta na kugli zemaljskoj. '' Moji prijatelji i fanovi u Japanu bili su mi potpora kroz mnogo godina'', dodao je.

Michael je dužan pojaviti se na dva koncerta u Japanu, ali nije dužan nastupiti. Mora se priznati da bi bilo zanimljivo vidjeti da li mu bokovi još onako rade, ili možda ne rade. U prodaji je 300 karata po cijeni nešto manjoj od 2000 eura. Michaelova cijena se ne spušta bez obzira na povlačenje iz javnosti, toga dodatno čini zanimljivim i skupim. Njegova uloga u Japanu je da sjedi za večerom s gostima dok se sluša njegova glazba. Oni koji su najviše platili za svoju ulaznicu moći će upoznati zvijezdu u roku od jedne minute, a čak i dobiti potpisanu sliku. Sljedećeg dana održat će se "fan appreciation event" čije karte koštaju 65 eura. Michaelu su odbačene optužbe za napastovanje 2005. godine. (T.Ž)