28. LIPNJA 2012. 13:28h

Ljetna turneja Hit Records Party naredna tri dana u Orahovici

magazin

Foto

Scena
0

Tekst

Hit Records Party nakon mora stigao je u kontinentalni dio lijepe naše. Od danas, pa sve do subote 30.06. Hit Records Party groznica tresti će Orahovicu.

Trodnevni tulum počinje večeras od 21 sat kada će na pozornici orahovačkog jezera nastupiti Blanka Došen i tamburaški sastav Fera, Berny, Petar Vesanović Tica, te grupa Magazin.

Svi prisutni moći će zaigrati i nagradne igre u kojima će imati prilike osvojiti bogate nagrade. Uz glazbeni program organizator se pobrinuo za bogatu ugostiteljsku i gastronomsku ponudu, očekuje Vas najbolji roštilj u gradu, kotleti, pljeskavice, ražnjići, kobasice i piće, a sve po promotivnim cijenama.

Turneja u Orahovici nastavlja se i u petak kada će publiku zabavljati tamburaški sastav Džentlmeni, te Zlatko Pejaković sa svojim velikim hitovima. Čast da zatvori nezaboravan tulum u Orahovici imati će Sandi Cenov i to u subotu 30.06., uz kojega će iste večeri nastupiti i tamburaški sastav Fantazija.

Ulaz na Hit Records Party je sva tri dana besplatan.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!